antiVirale

Surprize pregătite pentru Ziua Națională a Tineretului la Târgu Jiu

Ziua Națională a Tineretului urmează să fie sărbătorită la Târgu Jiu marți, 2 mai, la Târgu Jiu, cu un program de evenimente organizate sub egida Târgu Jiu – Capitala Tineretului din România 2023.

Organizatorii evenimentelor anunță că tinerii gorjeni vor avea parte de numeroase surprize printre care: spectacole de muzică și teatru, workshop de fotografie, plimbări cu bicicleta, dar și de o întâlnire cu primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Laurentiu Romanescu.  „Învățare, reînvățare, dezvățare sunt doar câteva dintre cuvintele cheie ale zilei de 2 mai. În caz că nu știai deja, ne sărbătorim, deoarece e Ziua Națională a Tineretului. Iar noi îți propunem o varietate de evenimente la care poți participa, pe toate gusturile”, anunță organizatorii care menționează că la unele evenimente e posibil să fie nevoie de înscriere, iar locurile să fie limitate: „Fii cu ochii pe paginile de Facebook și Instagram pentru a afla mai multe detalii despre evenimente. Ziua Națională a Tineretului e mai cool în Capitala Tineretului din România 2023!”

Seara de 2 mai se va încheia cu un spectacol pe scena din Piața Prefecturii, surprizele continuând și acolo după cum anunță organizatorii: „Scena din centrul orașului,  pe care au urcat de-a lungul timpului artiști consacrați, este acum a voastră. Celor pasionați de muzică, celor curajoși, o demonstrație live despre cum să-ți urmezi visul. Spațiul este sigur, între noi, comunitatea, gata să vă aplaude taaaare”. 

La spectacolul de marți vor fi pe scenă Novus, Contrasens, Jessica Lăzărescu și Cristiana Godeanu.

Cei care doresc să urce pe scenă trebuie doar să se înscrie și să trimită o înregistrare pe Facebook, Instagram sau pe email la [email protected].

Vizualizări: 1,083

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: