antiVirale

Ce surprize vă așteaptă la AirShow Barza

Un eveniment aviatic deosebit are loc sâmbătă pe aerodromul din satul Barza unde spectatorii vor avea parte de o serie de surprize.

Evenimentul va începe la ora 10:00, pe Aerodromul din Barza, unde este programat avea loc un AirShow de excepție, inclus în cadrul manifestărilor „Târgu Jiu - Capitala Tineretului din România 2023”.

 „Șoimii României “Hawks of Romania” formația de înaltă acrobație cu avioanele Extra, zboruri în formație cu avioanele școală Savanah, balonul cu aer cald și parașutiștii de la Aeroclubul României, elicopterele PUMA, avionul militar Șoim IAR 99, celebra albinuță Apollo-Fox care este mascota aerodromului Barza, avioane ultraușoare, zboruri demostrative cu aeromodele precum și automobile retro de la RetroMobil Gorj și masinile buggy and rally de la Acs Raideri Târgu Jiu”, sunt surprizele anunțate de organizatori care așteaptă publicul până la ora 14:00 la Aerodromul Târgu Jiu "Barza".

Pe lângă surprizele de la sol, organizatorii au pregătit terase cu mâncare și băutură, surprize pentru copii, jucării, înghețată, baloane și pictură pe față. 

Celor care vor să urmărească spectacolul de pe cer li se recomandă să aducă scăunele pliabile și ochelarii de soare.

Vizualizări: 1,284

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: