antiVirale

Ce trebuie să faci înainte de a pune micii pe grătar

Vacanța de 1 mai scoate grătarele în zone cu iarbă verde și pe români la petreceri în aer liber de unde nu vor lipsi micii.

Fiind un weekend prelungit cu sărbătoarea zilei muncii de luni, românii vor consuma mici, fie că vor fi la restaurante, terase, locuri de picnic sau chiar grădinile proprii.

Cei mai prevăzători s-au aprovizionat deja cu mici, ceafă de porc, frigărui, sau cârnați ori pachete cu carne condimentată și marinată, gata de pus pe grătar.

Dar de 1 Mai, cei mai căutați sunt micii pe care, dacă îi vreți mai fragezi, măcelarii vă recomandă să îi congelați puțin înainte de a-i pune la grătar. Acele de gheață care se vor forma în congelator vor înmuia puțin carnea micilor. Prețul micilor poate fi între 15 și 25 de lei kilogramul la supermarket-uri sau chiar mai scumpi la magazinele specializate în prepararea acestora.

Dacă nu va place carnea de porc puteți alege pui, vită ori berbecuț care pot fi preparate direct pe grătar sau pot fi făcute frigărui. Prețurile acestora pot fi mai piperate pentru că un kilogram de piept de pui costa 25 de lei iar pastrama din pulpă de berbecuț, 70 de lei.

 

 

Vizualizări: 1,172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: