Politică

Speră că prefectul a renunțat la ideile “crețe”

Gorjenii vor avea de ales pentru Consiliul Județean un om care stă pe Facebook mai ceva ca Șoșoacă și Simion și un om pe care îl recomandă investițiile concrete. Adică între Ion Iordache și Cosmin Popescu. Deputatul Claudiu Manta e convins că PSD Gorj va avea rezultate foarte bune la alegerile locale. 

“Se vor obține rezultate foarte bune la alegerile locale cel puțin aici, la Gorj, mai ales că înțeleg că domnul Iordache se pregătește să anunțe candidatura la Consiliul Județean. Oamenii au de ales între o persoană care face live-uri și tiktok-uri, în speță domnul Iordache, și un om care a demonstrat prin investiții că merită să fie reales, în speță Cosmin Popescu”, a declarat deputatul Claudiu Manta.

Manta a comentat și cea mai arzătoare dorință a prefectului habarnist: să-l verifice cu orice preț pe Cosmin Popescu. „Sper că domnul prefect a recitit dispozițiile legale și a renunțat la ideile crețe pe care le avea în ce privește controlul pe care l-a dispus la CJ și excedea competențelor dumnealui legale”, a mai adăugat Manta. 

Numai că nu e așa deloc. Prefectul chiar se încăpățânează să controleze curtea care nu i se subordonează în loc să insiste pentru obținerea fondurilor ca să reabiliteze Instituția Prefectului până nu cade pe el. Sala Maură, un monument de arhitectură, e lăsată parcă intenționat de izbeliște cu tot ce e înăuntru. Acum printre grămezile de moloz își fac veacul porumbeii. Vii și morți.

Vizualizări: 1,907

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: