Social

Cum ajung astfel de sociopați la catedră? Fetițe abuzate sexual de educatoare!

Două cazuri de agresiune sexuală asupra minorilor au fost sesizate în Suceava. O educatoare de la o grădiniță din Bosanci și un profesor de la o școală din Costâna au fost arestați preventiv pentru 30 de zie.

Educatoarea Maria Podolac, în vârstă de 51 de ani, a fost reținută vineri. Dosarul a fost deschis după ce, pe 7 decembrie 2021, a reclamat la Poliție că mașina i-a fost incendiată în cartierul Obcini, unde locuiește. Oamenii legii l-au identificat pe autor, care și-a recunoscut fapta și a declarat că a recurs la acest gest pentru a-i da o lecție. Bărbatul a reclamat că educatoarea i-a agresat sexual fetele minore, una de 3 și alta de 7 ani.

În baza acestor informații, anchetatorii au făcut percheziții la domiciliul femeii și la grădiniță, iar vineri dimineață au reținut-o pentru 24 de ore. În aceeași zi, a fost dusă la Judecătoria Suceava, iar magistratul a emis pe numele ei un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile pentru viol în formă continuată, agresiune sexuală și rele tratamente aplicate minorului. Decizia nu este definitivă, potrivit Monitorul de Suceava.

 
În cazul profesorului Dragomir Vicențiu Chiseliță, în vârstă de 59 de ani, care predă biologie și muzică la școala din Costâna, acuzațiile sunt că, la începutul acestei săptămâni, i-a făcut avansuri sexuale unei eleve de 14 ani. Discuția a fost înregistrată de fată pe telefonul mobil, după care, miercuri, părinții elevei au sesizat Poliția. Vineri dimineață, profesorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în aceeași zi procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava l-au prezentat unui judecător de drepturi și libertăți. Magistratul a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, pentru agresiune sexuală și racolare de minori în scopuri sexuale, măsură care poate fi contestată la Tribunalul Suceava.

Vizualizări: 2,245

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: