Politică

Lucrări scumpe și de proastă calitate la Plopșoru. Acuzațiile unui consilier local ADN!

Acuzații grave făcute de un consilier local la adresa primarului din comuna gorjeană Plopșoru, după ce lucrarea la un teren de sport din localitate s-a dovedit a fi una de mântuială, în ciuda sumelor mari de bani plătite. S-a văzut asta la ultima ploaie, când a băltit apa pe teren, în mai multe locuri.

“Vă dau un sfat în legătură cu acest teren de sport. Chemați urgent constructorul și dirigintele de șantier pentru remedierea neconformităților, deoarece lucrarea este încă în garanție, nu vă mai bateți joc de cetățenii comunei și de banii lor”, a scris Dan Pop, consilier ADN, pe pagina de socializare. 

Primarul PSD Grigorie Petre este atenționat că aceeași firmă mai realizează un teren în localitate. Măcar aici să ia măsuri, pentru ca lucrările să fie de calitate. “Deschideți terenul pentru practicarea sportului, nu îl mai țineți închis cu lacătul și atenție la terenul de la școala Piscuri că este în construcție și este executat de aceeași firmă, că doar de la firmele de casă vine PARANDĂRĂTUL!!!”, a mai scris Pop.

Acesta a criticat și faptul că lucrările sunt făcute cu o firmă din județul vecin, deși sunt și în Gorj firme care puteau face lucrarea mai bine și pe mai puțini bani. “Am spus de nenumărate ori că aici este vorba doar de HOȚIE și furt din banul public. Dupa ce, timp de 20 de ani, toate lucrările au fost făcute de către o firmă de casă a primarului, acum s-a mutat cu toate aceste lucrări de interes public la firmele de casă din Craiova. Domnule primar, avem firme de construcții în Gorj și chiar și în comuna Plopșoru, de ce aceste firme nu pot lucra în această comună, sunt foarte competenți și profesioniști acești oameni? Ne puteți da o explicație??? Nu se conformează sistemului corupt probabil”, a concluzionat consilierul ADN.

Consilierul local Dan Pop chiar a cerut ofertă de la o mare firmă din țară, specializată în realizarea unor astfel de terenuri. Firma i-a comunicat că poate face lucrarea cu mai puțin de 400 de mii de lei, proiectare și execuție, în timp ce primăria a contractat-o la 580 de mii de lei. Iar de calitate, nu mai vorbim...

 

Vizualizări: 1,899

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: