Social

Doi copii fugiți de acasă

Un băiat de 15 ani din Târgu Jiu și o fată de 13 ani din Bălănești au fugit de la casele lor, cel mai probabil împreună. Cei doi sunt cunoscuți ca având plecări repetate.

Remus Militaru a plecat joi seara, în jurul orei 20.00. La data dispariţiei minorul era îmbrăcat cu pantaloni jeans de culoare neagră, tricou negru, vestă de fâș de culoare galbenă și încălțat cu pantofi sport de culoare verde cu negru. 

Semnalmente: înălţime 1.60 m., greutate 45 kg., păr negru tuns scurt la urechi și la spate, ochi negri, faţă ovală, iar ca tatuaje are două lacrimi sub ochiul drept, două buze pe gât și pe mâna dreaptă.

Cîrstioc Fabiana Sorina a plecat în mod voluntar de la domiciliu în noaptea de 23 aprilie a.c., în jurul orei 00.00 și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1.65 m, constituţie atletică, greutate 40 kg, păr negru vopsit, ochi căprui, faţă ovală, un tatuaj pe încheietura mâinii drepte în formă de inimă. 

Nu se cunosc detalii referitoare la obiectele de îmbrăcăminte purtate de minora la momentul dispariției. 

“Din verificările efectuate de polițiști a reisit faptul ca cei doi minori ar fi plecați impreună. Ambii au fost pusi în urmărire la nivel național, iar polițiștii efctueaza verificări pentru identificarea lor. Ambii sunt cunoscuti cu plecări repetate de la domiciliu. Cei care pot oferi informații care sa ducă la identificarea celor doi sunt rugați sa apeleze numărul unic de urgenta 112 sau sa se deplaseze la cea mai apropiata unitate de politie”, a transmis IPJ Gorj.

actualizare, ora 21: Minorii au fost identificați de polițiști în comuna Țântareni. Potrivit IPJ Gorj, nu au fost victime ale niciunei infracțiuni și urmează să fie încredințați părinților.

Vizualizări: 1,837

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: