Social

Amendă pentru abandonarea deşeurilor 

Mai multe deşeuri abandonate pe raza localităţii Samarinești au fost descoperite de reprezentanţii Gărzii de Mediu Gorj. Aceştia au aplicat o amendă în valoare de 15.000 de lei şi au stabilit un program pentru salubrizarea localităţii. 

"Deșeuri abandonate pe raza localității Samarinești. Comisarii Gărzii de Mediu Gorj, prezenți la fața locului, au aplicat și în acest caz prevederile legale, respectiv o amendă în valoare de 15.000 lei și au stabilit un program de măsuri de salubrizare al localității. Acțiuni de acest gen vor exista la nivelul fiecărei localități și în perioada următoare", transmite Garda de Mediu Gorj.

Fenomenul este însă scăpat de sub control, indiferent câte măsuri ar lua autoritățile. Primarii din Bălești și Peștișani au spus camere de supraveghere ascunse prin copaci, pentru a-i prinde pe cei care aruncă gunoaie. Primarul din Stejari a povestit, la rândul lui, că a fost uluit câte gunoaie a văzut în pădure și pe câmp, atunci când a participat la acțiunea de căutare a unei bătrâne dispărute.

 

Vizualizări: 1,751

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: