Eveniment

Accident cu șoferi din Gorj și Dolj

Polițiștii Poliției Orașului Filiași au fost sesizați vineri după-amiază, în jurul orei 15.00, cu privire la faptul că, pe strada Uzinei din orașul Filiași, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că un bărbat de 51 de ani, din comuna Brădești, în timp ce încerca să iasă cu autoturismul din parcarea unei societăți comerciale, nu s-ar fi asigurat corespunzător și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism ce circula pe DN 66, condus de un tânăr, de 21 de ani, din comuna Plopșoru, judetul Gorj.

 
 
În urma evenimentului rutier, conducătorul auto de 51 de ani, un pasager de 34 de ani din autoturismul acestuia și o minoră de șapte ani, pasager în cel de-al doilea autoturism, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la spitalul din Filiași și la SJU Craiova.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

 

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

Vizualizări: 6,333

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: