Eveniment

Razii în trafic: Zeci de amenzi și patru permise reținute, în două ore 

Polițiștii gorjeni au acționat vineri dimineață pe raza localităților Novaci și Baia de Fier, în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Polițiștii au folosit aparatele alcooltest și drugtest în cadrul activităților desfășurate, cu  scopul depistării persoanelor care conduc sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor psihoactive.

În aproximativ două ore, polițiștii au aplicat 22 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 19.515 lei. ”Totodată, au fost reținute 4 permise pentru consumul băuturilor alcoolice (3 contravenții și o infracțiune). De asemenea, a fost reținut un certificat de înmatriculare pentru lipsa inspecției tehnice periodice. Astfel de acțiuni ale polițiștilor au drept scop reducerea numărului de accidente rutiere”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj. 

Un bărbat de 65 de ani din Baia de Fier a fost unul dintre ghinioniștii care s-au ales cu dosar penal vineri, în urma acestei acțiuni. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului  Novaci l-au oprit pentru control, pe DJ 665- intersecție cu DJ 675C Baia de Fier, iar în urma testării cu etilotestul, aparatul a indicat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Vizualizări: 3,820

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: