Politică

Weber, după scandalul iscat de liberalii indeciși: S-a cam întins plapuma

Răzgândacii de la PNL pun presiune pe social-democrați. Deși ei au venit cu ideea comasării alegerilor, pare că acum nu le mai convine și amenință că iasă de la guvernare. Premierul declară că-și dă demisia dacă nu mai merge alianța. 

 

Liderul PSD Gorj, Mihai Weber, a comentat acest scandal de la centru și spune că PNL încearcă să forțeze lucrurile: "S-a întins un pic plapuma decât puteau sa acopere cei de la PNL. Noi am intrat la guvernare într-un moment critic pentru tara. Am intrat pentru stabilitate, sa reparam ce se putea repara în urma unei guvernări de dreapta care a adus un dezastru României. Când vor decide să iasă, premierul Ciolacu va depune mandatul de premier. Ei încearcă să forțeze lucrurile pentru ca ideea comasării a venit de la ei".

 

Ce nu înțelege nimeni e de ce nu mai vrea PNL acum comasarea dacă fix ei au venit cu ideea și chiar au aprobat în Biroul Național o astfel de hotărâre. "Sunt mai multe discuții. Unele sunt în spatele cortinei, nu se știu. Nu e tema care frământă acum romanii. Au dorit acest lucru și încearcă sa iasă. Spun ca tema comasării nu e de la ei. Toți liderii o susțin de un an si o și votează într-un Birou National Liberal și acum încearcă acel balet care nu mai prinde. Sunt declarații forțate și vor sa impresioneze. Încearcă sa acopere subiectul. Nu se pune problema de a rămâne la guvernare în momentul în care partenerii de coaliție nu mai sunt serioși. Urmăresc doar câștiguri electorale si nu e corect fata de romani, în primul rând", a mai spus Weber la Radio Infinit.

Vizualizări: 1,512

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: