Politică

În ce hal a ajuns PNL Gorj sub conducerea lui Iordache! Sediul partidului are gazele, internetul și cablul TV tăiate, urmează apa și energia electrică!

Senatorul de la Murgești, Ion Iordache, ajuns vremelnic președinte al liberalilor gorjeni continuă bătăia de joc la adresa partidului pe care îl conduce. Din cauza stilului managerial pe care îl are, Iordache a reușit performanța să nu plătească utilitățile pentru sediul partidului, iar o parte a utilităților au fost tăiate. Mai jenent este că milionarul în euro din Turceni nu a făcut acest lucru chiar dacă a primit banii din partea lui Dan Vîlceanu, cel care are închiriat spațiul respectiv pentru cabinetul de parlamentar. Vîlceanu anunță că a primit deja somații că urmează debranșarea de la energia electrică și de la alimentarea cu apă.

 

„Cablul, internetul și gazele au fost tăiate! La toate sediile partidului. Eu am plătit contractele pentru că le plătesc la partid. Partidul trebuia să plătească mai departe. Am primit preaviz că ne reziliază contractul, gazele deja le-au debranșat. Energie electrică încă mai avem, dar am primit notificare și de acolo. Este jenant! Apă este, dar nu știu pentru cât timp”, a spus deputatul, Dan Vîlceanu.

Vinovat de această situație este nimeni altul decât Ion Iordache, după cum afirmă Vîlceanu. „Ion Iordache știe pentru că el ar trebui să plătească. Eu virez în contul partidului chiria și banii pentru utilități și partidul trebuie să plătească”, a încheiat Vîlceanu. 

 

 

Vizualizări: 1,842

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: