Politică

Romanescu: PSD și PNL sunt ca un cal cu un pui

"PNL e ca puiul din salamul de Sibiu!" Afirmația vine de la primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu. El le mai transmite liberalilor că 10% e valoarea lor și că au prea mari pretenții pentru ce pot oferi. 

Declarația primarului vine după ce un edil liberal a declarat la un post de radio local că partidele aflate la guvernare ar trebui să susțina un candidat PNL pentru Primăria Târgu Jiu. Vise, taică! Dacă ne amintim doar  guvernarea PNL din timpul pandemiei, cred ca e mult și 10%.

"Știți cum sunt cei de la PNL? Cum era salamul de Sibiu pe vremuri când se spunea ca salamul de Sibiu se realizează din carne de cal si carne de pui, adică un cal si un pui. Asa e combinația azi dintre PSD și PNL în județul Gorj. Cei de la PNL reprezinta exact cat compoziția unui pui din salamul de Sibiu. Putem compara vreodată 60% cu 10% și sa mai ai și pretenții? Atât la nivelul județului Gorj, cat si la nivel național. Sunt pretenții exagerate. PSD a fost dintotdeauna un partid extrem de puternic. Sunt în disoluție cei de la PNL. Nu vor putea pune niciodată condiții unui partid cum este PSD. Singurii care vor pierde politic cu siguranță vor fi cei de la PNL dacă nu se face comasarea. După europarlamentare, risca sa mai piardă încă jumătate din primarii pe care ii are în funcție. Primarii vor prefera sa candideze de la AUR decât de la PNL", a declarat primarul Romanescu.

Vizualizări: 1,150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: