Politică

Sinecură și pentru soțul Vioricăi Dăncilă

Cristinel Dăncilă, soțul ex-premierului PSD Viorica Dăncilă, a fost angajat consilier la compania cu capital majoritar de stat Transgaz. El a fost angajat în urma unui ”examen”, a declarat pentru G4Media.ro Ion Sterian, directorul general al Transgaz.

”Este inginer petrolist și avem nevoie de expertiză tehnică. La această etapă a trecut concursul pentru consilier, dar vreau să îl folosim în domeniul său de activitate. Angajarea sa nu are nici o legătură cu doamna Viorica Dăncilă”, a mai spus Ion Sterian.

Cel puțin suspectă grija guvernului PNL - USR pentru familia Dăncilă. Cu câteva zile în urmă, Viorica Dăncilă a fost angajată pe un salariu baban la Banca Națională a României. “Dânsa nu e consiliera Guvernatorului ci este consultant în Departamentul Economie Verde. Pentru că finanțările pentru economia verde vor forma o categorie specială în bătălia în intrarea în zona Euro. D-na Dăncilă a fost parlamentar, are blazon de fost premier, a avut relații speciale cu ecologiștii din Parlamentul European”, a fost explicația oficială a BNR.

O avea președintele de plătit datorii după simulacrul de alegeri prezidențiale din 2019.

Vizualizări: 1,526

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: