pamFLEȚI

Intrăm în lockdown pentru că USR, pentru că PNL...

Spitalele Covid sunt pline și oamenii mor pe capete. Autoritățile nu ne spun tot, nu ne spun că medicii nu au medicamente cu care să trateze pacienții Covid, de asta mortalitatea este atât de mare. Mai vorbește pe ici, pe colo, câte un medic. Probabil ne vor închide acum în case, din nou, vor închide școlile, pentru că în vară, atunci când trebuia pregătit valul vieții, unii nu au făcut nimic.

Primul vinovat, care din punctul meu de vedere ar trebui să răspundă inclusiv penal, este ministrul de atunci al Sănătății, Ioana Mihăilă, pe care Cioloș a avut tupeul să o propună din nou pentru aceeași funcție. Vă dați seama cât de ticăloși pot fi unii, când vedem că mor sute de oameni pe zi, principalele cauze fiind că nu sunt medicamente, că nu sunt suficiente paturi la ATI, că nu sunt suficienți medici, iar Cioloș vine tot cu Mihăilă în Parlament. Deja este limpede că suntem în plin război biologic și, ca în orice război, există un beneficiar. Pe logică elementară, există o legătură între "plantator" și "culegător". Aici implică și vaccinul vieții și mult mai multe, dar este altă discuție. În fine, revenim la oile noastre.

Al doilea vinovat este premierul Florin Cîțu, care toată vara s-a ocupat de alegerile din PNL și al treilea vinovat este președintele Klaus Iohannis, care a spus că România a învins pandemia. Nu dragii mei, nu România a învins pandemia, ci "plantatorii" au ținut Coviduțul legat câteva luni. Cu toate acestea se știa că vine o altă viitură, dar factorii de decizie erau prea preocupați să facă orice alte combinații, mai puțin să se pună în gardă, eficientizând sistemul medical.

Dacă ar fi să fiu cinic, aș spune că nu incompetența i-a făcut pe acești oameni să nu pregătească valul 4, ci interesul. O să ne lămurim zilele astea, când vom vedea noile restricții și noul guvern.

Care interes? Interesul de a obliga oamenii să se vaccineze, pentru că vor acum să condiționeze inclusiv prezența la locul de muncă de certificatul de vaccinare. Interesul de a decreta stare de urgență, pentru a menține sau a impune un anumit guvern. 

Rămân la părerea că este inuman să obligi oamenii să se vaccineze, impunând restricții, în loc să îi convingi cu argumente medicale. Un vaccin care nu împiedică răspândirea bolii, până acum dovedindu-se statistic doar că reduce riscul de a face o formă gravă. Cu alte cuvinte, dacă alegi să nu faci vaccinul, îți poți face rău doar ție, nu și altora. Pentru că de răspândit boala o răspândești și vaccinat, și nevaccinat. Și deja țările super-vaccinate anunță că se formează un val nou, cu o tulpină nouă, pentru care va trebui un alt vaccin!!!

Este la mintea cocoșului că un stat sănătos la cap se pregătește și cu tratamente, și cu vaccin. Numai la noi, în România, au cumpărat vaccinuri pentru zece ani, iar spitalele Covid au fost lăsate fără medicamente în plin val 4.

De asta intrăm în lockdown, pentru că Mihăilă, Cîțu și Iohannis nu au pregătit valul 4, nu pentru că românii nu s-au vaccinat. De fapt, dacă ne amintim de Untold și nu numai, am putea spune că valul l-au pregătit, în sensul că l-au pregătit să ne doboare. 

Nu pot pricepe de ce nu au făcut testare în masă, pentru a afla și noi câți am trecut prin boală. Nu pot pricepe de ce nu testează săptămânal medicii, gratuit, câtă vreme principalele focare se formează chiar în spitale. De fapt, nu pot pricepe de ce sunt rău intenționați, că nu pot fi atât de proști.

Legat de vaccin, fiecare om își cunoaște propriul organism și eventual medicul este cel care poate decide ce și cum. Virusul suferă mutații, musai să modificăm și vaccinul de la val la val, de la tulpină la tulpină.... asta până când ajunge cineva să identifice "plantația", mai exact cauza!! Până atunci nu se opresc din a ne disciplina și înrola! Că afecțiunile psihice au depășit numărul celor afectati de Covid... este limpede. În concluzie, Dumnezeu cu mila de noi. 

 

Vizualizări: 3,601

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: