Politică

PSD-istul Giorgi, acid la adresa lui Pătrășcoiu. Începe lupta pentru postul de director la Aparegio?

Gabriel Giorgi, consilier județean din partea PSD, a avut o reacție acidă la adresa conducerii societății Aparegio pe pagina personală de Facebook. Acesta a fost nemulțumit de faptul că în zona în care locuiește, mai precis zona Polata-Ursați, la miezul nopții, nu curgea apă la robinet, în ciuda codului portocaliu de inundații emis de către ANM pentru judetul Gorj.

Giorgi nu a fost deloc reținut în cuvinte și a atacat conducerea Aparegio, spunând că trebuie să le fie rușine și acuzându-i că își bat joc de oameni. Reacția lui Giorgi pare una suprinzătoare, deoarece Aparegio are ca acționar majoritat exact Consiliul Județean Gorj, unde PSD-ul are majoritate, iar conducerea societății este formată din membri PSD.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu-Jiu, a reacționat rapid în urma postării lui Giorgi. Acesta îl acuză pe Giorgi că nu a sesizat până acum astfel de probleme prin care târgujienii au trecut de-a lungul ultimilor ani. 

 

"Noaptea minții: un consilier județean al PSD se plânge de serviciile APAREGIO! 

1. APAREGIO are ca acționar majoritar Consiliul Județean!

2. PSD are majoritate în Consiliul Județean!

3. Conducerea APAREGIO este formată din membri PSD!

Dacă nici voi, care controlați APAREGIO, nu sunteți în stare să rezolvați multele probleme ale societății, cine să le mai rezolve? 

Dacă problemele pe care APAREGIO ni le-a creat nouă, târgujienilor, nu v-au sensibilizat în toți acești ani de când vi le semnalez și ne-ați ignorat șmecherește până acum, iată că aveți și voi de suferit și ar fi momentul să acționați! Măcar acum, în al doisprezecelea ceas.

Situația ar fi extrem de amuzantă, dacă n-ar fi tragică. Sunt ani de zile de când cer Consiliului Județean să ia măsuri cu societatea care furnizează apa în județ și nimeni nu spune nimic! Acum, Gabriel Giorgi, consilier județean din partea PSD, a ajuns să se plângă de serviciile unei societăți aflate, practic, în subordinea sa și a colegilor săi! 

Stimabililor, puneți mâna pe telefoane și rezolvați problema! Sau ați ajuns în punctul în care nu mai puteți rezolva nimic?" a fost întregul text postat de Marcel Romanescu pe o rețea de socializare.

 

 

Aciditatea cu care consilierul PSD a reacționat ar putea avea ca fundament un lucru ce a mai fost vehiculat în trecut în presa locală: Giorgi își dorește scaunul lui Traian Pătrășcoiu. Cu câteva luni în urmă, imediat după alegerile locale, pe care PSD-ul le-a pierdut la Târgu-Jiu, spiritele s-au aprins în interiorul organizației locale, deoarece unii "tineri" din organizație nu mai aveau loc de muncă, mai exact Ciprian Florescu și Gabriel Giorgi. 

Primul a pierdut alegerile pentru fotoliul de primar al Târgu-Jiului, învins fiind de către primarul liberal în funcție, Marcel Romanescu. Celui de-al doilea "tânăr" șomer, îi expirase mandatul de șef la Minprest. Vâlvătaia s-a aprins după ce Pătrășcoiu l-a adus la Aparegio pe Ion Călinoiu și l-a pus pe scaun de șef.

Încă de atunci, Giorgi s-a declarat nemulțumit de activitatea operatorului de apă și canal, condus de către Pătrășcoiu.

Vizualizări: 2,544

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: