Actualitate

„Popeasco, vei fi rector când o muri Adrian Gorun”

Continuă atacurile “academice” între fosta și actuala conducere a Universității “Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. În spațiul public a apărut o înregistrare de la ședința de Senat, în care Adrian Gorun, unul dintre cele opt cadre didactice trimise la pensie de actualul rector, îi reproșează Luminiței Popescu că s-a umplut de bani pe spinarea universității.

Luminița Popescu a fost dată afară din postul de rector acum patru ani, când președinte al Senatului era Gorun. A revenit pe post prin hotărâre judecătorească și ordin de ministru, dar Gorun nu o recunoaște de rector.

„Nu ai făcut nimic, doar ai dat din tocuri pe holuri. (...) Vine Popeasca. Și ce dacă vine. Crezi că mie îmi este frica de tine? Am terminat, ești un zero”, sunt o parte din vorbele grele aruncate de Gorun, replicile Luminiței Popescu fiind în general calme.

Popeasco, vei fi rector când o muri Adrian Gorun”, a mai spus profesorul universitar, aceasta replicând ,,Doamne fereste!”. Gorun a spus în ședință că Luminița Popescu a câștigat opt miliarde dintr-un proiect al universității care nu a dus nicăieri, dar și aceasta l-a acuzat că își ascunde averea, nedepunând de cinci ani declarațiile la UCB.

 

Vizualizări: 7,134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: