Politică

Reacția unui lider PNL, după ce coordonatorul PNRR a plecat în vacanță

Coordonatorul tehnic al Planului Național de Redresare și Reziliență, Nicolae Toderaş, a plecat în vacanță, în ciuda apelului lansat de premierul Florin Cîțu, care îi avertiza pe funcționari să nu plece în concediu până când nu va fi aprobat PNRR. Acesta a plecat în concediu, în perioada 14-18 iunie.

Toderaș a confirmat pentru presă informația apărută în spațiul public: "Mie mi s-a aprobat concediul săptămâna trecută. Domnul premier nu... nu știu cine sunteți!".

Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii, actual lider al organizației PNL Bucureștj, a reacționat pe Facebook, spunând că PNRR i se părea o ocazie bună să se fi testat folosirea indicatorilor de performanță în administrația publică, cu ținte clare de atins. În postarea de pe pagina personală, Violeta Alexandru a spus că se îndoiește de faptul că Ministrul Ghinea știa personal de acest concediu al coordonatorului tehnic PNRR, cu atât mai puțin prim-ministrul Cîțu.

Nicolae Toderaș a fost numit de către ministrul Cristian Ghinea, în 18 ianuarie 2021, coordonator cu rol tehnic al PNRR.

Vizualizări: 1,586

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: