Politică

Orban nu se simte vulnerabil. Ce spune despre atacurile venite din tabăra lui Cîțu și replica lui Rareș Bogdan

Ludovic Orban, actualul președinte al PNL, nu este deloc îngrijorat de eventualele atacuri lansate din tabăra premierului Cîțu. Acesta susține că nimeni nu deţine informaţii despre el care ar putea să îi facă rău. Mai mult decât atât, Orban a menționat faptul că, de-a lungul carierei sale politice, a avut mulţi adversari şi oricine a avut ceva rău de spus despre el a spus, iar cele mai multe erau neadevăruri şi calomnii.

Fostul premier a fost întrebat weekend-ul acesta ce părere are despre faptul că a fost acuzat că la negocierile de la formarea coaliţiei a cedat trei ministere importante. “Am avut un mandat de negociere. Aţi fost acolo, aţi văzut că nu au mai fost prezenţi nici a doua, nici a treia, nici a patra zi. Să ignori un adevăr evident pe care îl cunoaşte toată lumea, media, partenerii de coaliţie… Dar nu obişnuiesc să polemizez cu colegii în mass-media”, a declarat președintele Camerei Deputaților.

Rând pe rând, Orban a fost pus în situația să comenteze mai multe acuze ce au venit din partea colegilor, mai exact ale premierului Florin Cîțu, ce a afirmat că președintele PNL a mințit în privința negocierilor purtate la Vila Lac, și ale Ralucăi Turcan, ministrul Muncii, ce a declarat că adevărul este cunoscut în tot partidul şi anume faptul că liderul PNL a renunţat la trei ministere importante pentru a obţine funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

În ultima perioadă, Orban duce o luptă "la distanță" cu mai mulți membri marcanți ai partidului pe care îl conduce, aceștia fiind de la bun început ori trecând în tabăra premierului Cîțu. 

Dintre toți, Rareș Bogdan este cel mai acid și vehement când vine vorba de actualul președinte al partidului ce i-a oferit locul în Parlamentul European. Sau mai bine zis Rareș Bogdan a oferit partidului câteva procente bune. Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, l-a rugat pe Ludovic Orban să înceteze să poarte o campanie murdară, atenționându-l public pe acesta, pe un ton amenințător, că are nervii întinși la maxim, iar dacă aceștia vor ceda, "lucrurile vor arăta extrem, extrem de rău şi nu cred că e bine pentru nimeni, în niciun caz pentru el”. 

Rămâne de văzut care va fi atitudinea pe mai departe a lui Orban și ce informații ascunse ar putea aduce Rareș Bogdan opiniei publice, pentru a-l avantaja pe Florin Cîțu în bătălia pentru fotoliul de președinte al PNL, contra fostului premier, Ludovic Orban.

Vizualizări: 1,015

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: