pamFLEȚI

A apărut tulpina bucureșteană!! Ai gust, miros, dar nu simți apa caldă

Indiferent de greutățile prin care trece, românul nu-și pierde entuziasmul. Zilnic găsim pe rețelele de socializare glume de genul celei din titlu, glume în al căror substrat se regăsește adevărul.

 

N-ai cum să uiți sloganul de campanie al USR, adevărat grăiau pe atunci. E jalnic să faci asemenea promisiuni într-o colonie europeană. (Pardon! Țară.) Din păcate, timpul a dovedit că ei sunt și jalnici, și josnici, fiindcă la acest moment bucureștenii suferă de aceleași probleme moștenite de la vechea administrație.

 


Na belea, na dovadă! Trecură aproape doi ani, dar se pare că USR-iștii i-au pitulat lui Nicușor Dan butonul de la tehnologiile digitale și nici nu vor să-i dezvăluie secretul prin care apa rece devine caldă pe on line! Neserioși, zic!


Mergând în ton cu gluma, cred că la acest moment suntem expuși unei "tulpine românești". Spun asta, fiindcă avem gust, avem miros, dar nu simțim creșterea economică a lui Câțu, văr-su lu' Pârțu. 

 


Adevărații eroi suntem noi?! Problema este că voi ne vedeți boi, nu eroi! Rămâne să "ne râdem" în continuare și să ne consolăm cu ideea că vinovații fără vină au mai creat o tulpină. #Rovaccinare să fie, că la 120 de mil de vaccinuri, avem toate șansele să vaccinăm și orătăniile prin curți și tot nu le epuizăm. 

Vizualizări: 4,483

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: