Eveniment

Prinși la furat de lemne în pădure

Polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rovinari au depistat, miercuri, în flagrant delict, un bărbat de 65 de ani, din comuna Negomir, care ar fi tăiat material lemnos ce nu prezenta marcă silvică din Fondul Forestier Național.

Materialul lemnos a fost lăsat în custodia unui reprezentant silvic, prejudiciul fiind în curs de estimare.

La aceeași dată, polițiști din cadrul Postului de Poliție Bengești-Ciocadia au depistat în flagrant delict, un bărbat de 49 de ani, din comuna Albeni în timp ce tăia un arbore esență gorun din Fondul Forestier Național.

În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere fără drept de arbori.

Tot miercuri, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru, aflându-se în executarea atribuțiilor de serviciu, au depistat în flagrant delict, un bărbat de 55 de ani, din comuna Văgiulești, în timp ce dezrădăcinase un arbore esența gârniță din Fondul Forestier Național, cu scopul de a și-l însuși.

„Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului, au mai fost identificați încă trei arbori dezrădăcinați, pe care bărbatul îi trolase cu același scop. Materialul lemnos a fost lăsat în custodia unui reprezentant silvic, prejudiciul fiind în curs de estimare”, a transmis IPJ Gorj.

Vizualizări: 5,772

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: