pamFLEȚI

Marcel Ciolacu a bârâit atât de cumpătat despre Iohannis, precum un vibrator aflat pe "low battery"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis nu reprezintă o prioritate pentru România, mai ales în condiţiile unei majorităţi precare în Parlament.

Ciolacu a făcut afirmația imediat după căderea guvernului Cîțu. Tema suspendării preşedintelui a fost adusă în discuţie de liderul AUR, George Simion. Șeful pe hârtie al PSD a spus că este vorba de "o temă falsă".

Spun "șeful pe hârtie", pentru că în fruntea PSD-ului, Ciolacu este precum motanul "Tom", permanent hotărât să-l devoreze pe "Jerry", dar bătut cu mătura în cap de stăpân.

Marioneta din fruntea PSD și-a învățat oricum lecția. După ce anul trecut a încercat să se înfoaie la Iohannis și l-au lăsat picioarele, fiind aproape să se ia în brațe cu podeaua sediului de pe Kiseleff, Marcel Ciolacu nu a mai făcut imprudența să se "dea" la Președinte.

Gurile rele din PSD spun că Marcel (o să luăm și noi în presă noile obiceiuri ale politicienilor, să îi strigăm pe numele mic) s-a trezit imediat după conferința de anul trecut, când a fost înfipt pentru 4 secunde, ca un vibrator, dar a cărui telecomandă era de fapt pe lângă Klaus. La acest moment, când îi mai amintesc unii lui Klaus că-i PREȘedinte, mai oferă și el câte un "impuls" opoziției, atenționând că trebuie să rămână la fel de relaxată.

Vizualizări: 3,172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: