pamFLEȚI

Până și soarta râde de Iohannis. Cu cine s-a fotografiat!

Președintele Klaus Iohannis a apărut pe paginile de socializare alături de manelistul Sorinel Puștiu, ambii fiind în vizită în Statele Unite. ”La ziua lui tatului meu, ii ceream parerea lui Mr. President Klaus Iohannis despre noua melodie “Daca simtea-ti ca sunt fraier, m-ati fii aruncat in aer”, iar el mi-a raspuns cu un zambet … voi ce spune-ti de ideea melodiei???”, a scris artistul într-o postare agramată pe pagina de socializare.

Parcă exact asta merita președintele Klaus Iohannis în această perioadă, să îl ia maneliștii la mișto. Știți ce facem noi aici, în România? Vedem la televizor cum șefii ANRE - autoritatea de reglementare în energie - ne transmit că facturile la gaze din această iarnă vor fi înspăimântătoare, iar energia electrică se va scumpi în valuri, în fiecare lună. Vedem că avem ziua și recordul pe piața valutară, unde leul slăbește pe zi ce trece. Vedem că transportatorii anunță scumpiri de 20% și că sunt extrem de afectați de falimentul City Insurance. Asta după ce și prețurile materialelor de construcții s-au dublat în acest an.

Avem o țară neguvernată și nu ne vom găsi liniștea nici după congresul PNL, indiferent cine îl va câștiga. Dacă va câștiga Florin Cîțu, acesta va conduce un guvern minoritar, șantajat pe față de UDMR și din umbră de PSD. Dacă va câștiga Orban, președintele Iohannis va încerca să îi impună premierul și criza se va prelungi.

Să mai zicem și de pandemie, de lipsa de încredere a oamenilor în măsurile sanitare? Cu câteva zile înainte de congresul PNL, guvernul schimbă regulile, astfel încât să poată fi ținute manifestări cu cinci mii de oameni, în scenariul roșu, dacă sala are zece mii de locuri. Sala unde se ține congresul PNL are zece mii de locuri în picioare, nu pe scaune, dar asta nu mai contează. Și cu două zile înainte de congres, se schimbă incidența de la care se interzice circulația după ora 18.00 de la 4 la 6 la mie. De ce? Pentru că Bucureștiul va atinge vineri sau sâmbătă incidența de 4 la mie. Întrebarea este, cum să aibă oamenii încredere în măsurile impuse de specialiști, dacă vedem cu toții că specialiștii cedează la presiuni politice? 

Dar, între două partide de golf, președintele are timp de o plimbare în Times Square, la New York, unde întâmplarea sau serviciile i l-au scos în cale pe Sorinel Puștiu. 

Sorinel Puștiu, Sorin Ene Marius, pe numele adevărat, se află în Statele Unite pentru a sărbători ziua de naștere a tatălui său. ”La ziua lui taticul nostru,pt noi este cel mai frumos cadou,si multumim Bunului DumnezeuAmin!”, după cum scrie într-o altă postare pe Facebook.

Şeful statului conduce, de marţi până joi, delegaţia României la cea de-a 76-a sesiune a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite, care se desfăşoară la New York.

Vizualizări: 1,494

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: