pamFLEȚI

După despărțirea de USR, consilierul Papuc "atentează" la nevasta lui Beckham

O nouă "mișcare" de șugubăț a lui Florin Papuc, consilier local la Bălești, ales de pe listele USRPLUS, exclus din partid după ce a avut curajul nesăbuit să îl contracandideze pe Miruță, singurul cu cohones din USRPLUS și de altfel, aproape singurul membru al partidului la nivel de județ.

Papuc s-a postat pe Facebook într-o poză cu o femeie superbă, menționând că se află într-un restaurant din Craiova. "Achiziția" lui Papuc, care mai cochetează și cu AUR de când a fost ejectat de către Miruță, îl face țintă directă a unui cunoscut star internațional, mai exact David Beckham.

În fotografia postată de Florin Papuc, se vede cu ochiul liber cum acesta și-a suprapus figura peste a lui David Beckham, cu atâta tenacitate, încât doar cineva cu dioptriile peste 5 nu ar putea observa diferența. Fostul usr-ist încearcă probabil să îl impresioneze pe Nicu Fîciu, pentru a fi pus șef de echipă de către președintele AUR. Papuc a aflat de curând că Fîciu a rămas fără băiatul lui de bază, care îi căra instrumentele la spectacole.

Consilierul Florin Papuc ne demonstrează încă o dată care este motivul pentru care femeile frumoase au un succes nemărginit în politica din România, chiar pot lua scoruri impresionante la alegerile prezidențiale ( cazul Elenei Udrea ).

Pe surse, am aflat că David Beckham s-a enervat la aflarea veștii că soția lui ar fi fugit cu primul avion către Craiova, pentru un "date" cu Papuc. Fostul fotbalist l-a sunat direct pe Dan Barna, pentru a-l certa că a putut ține în partid un impostor precum Papuc, care nu se supune normelor Europene și nu susține căsătoriile LGBTQ+ și chiar atentează la femeile altora.

 

 

Vizualizări: 4,066

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: