pamFLEȚI

Primarul Cosmin Morega se cufurește pe banii motrenilor

"Interesant și necesar! Noua generație de toalete publice ecologice. În viitor și la Motru". Asta spunea pe 26 ianuarie primarul Cosmin Morega într-o postare pe facebook. În imagini se vedeau expuse într-adevăr toalete ecologice care arătau într-un fel...


Odată cu trecerea timpului și din cauză de Covid, toaletele expuse pare că au suferit modificări genetice. Singurul salvat a fost prețul astronomic! (Cred că a fost vaccinat.) Iată ce "căcăstori" aduce primarul și asta nu ar fi o problemă, fiindcă românul nu-i un căcăcios pretențios, însă procedura de licitație și prețul te constipă instant!


Toaletele de plastic din imagine, fără sursă de apă, au fost închiriate cu suma de 1100 ron pe lună/ bucată, în contextul în care prețul pe piață este de maxim 300 la închiriere!! Iată anunțul publicat de primăria Motru.

 


Dacă dați o căutare pe google, "toalete ecologice de vânzare/ închiriere" vedeți și de ce am spus că Morega s-a cufurit pe banii motrenilor. 

 

 


Aprofundăm puțin și expunem practica prin care se face jaful din banul public. Geniul de la achiziții, un anume Luță Florin, urcă anunțul de publicitate pe SEAP, atenție, de numai două zile!!! Mai precis, îl publică vineri, 3 septembrie la ora 09.00 și licitația se închide luni la ora 16:00. Weekendul nu se lucrează din câte știm noi.

Marea câștigătoare este SC Top Ecologic SRL, o firmă din Drobeta Turnu-Severin, nou înființată, fără angajați, fără autorizație de mediu conform site oficial.


 

 

Este o speță cât se poate de simplă, fără glumă, dar chiar și instalatorul de la IPJ poate desluși cele relatate mai sus. Este cunoscut faptul că, în urma unui anunț de publicitate, primăria inițiază o cumpărare directă, dar nu la modul ăsta, "pi din vale" cum spun eu, nu noaptea ca hoții cum spuneau alții, ci la vedere și cu niște timpi care să permită o achiziție sănătoasă la cap. Din păcate... această practică funcționează pe bandă rulantă la Motru și toată lumea... somn, somn tată, somn.

Întrebarea se pune, de ce domnul Morega nu a cumpărat toalete ținând cont și de faptul că Aparegio va livra o vidanjă nouă pentru Motru luna aceasta, iar prețul de piață al unei toalete este de maxim 2.500 lei ? Cu chiria pe 2 luni cumpărau toaletele și aveau și mașină să curețe. Avem mai jos captură care atestă cufureala dusă la rang de artă. 

 

 

Una peste alta, rog primarele să ia un "imodium" pentru a nu se mai cufuri pe banii cetățenilor, culmea, într-un ropot de aplauze al aplaudacilor. Iar IPJ-ul să facă bine să țină instalatorul ocupat cu reparațiile chiuvetelor, că poate-i vine vreo idee și dă un târcol prin Motru, apoi dăm de alte ălea. 

Vizualizări: 6,157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: