pamFLEȚI

Dacă tot e weekend... "hai să ne râdem"

Am recepționat de la prietenul meu Claudiu Matei interesul pentru o rubrică la emisiunea sa, numită "Poliția presei"! 

Altruist cum sunt din fire... zic să-l și ajut, că deh, știu cum este la debut. Până te lansezi... necesită timp și spațiu. Adevărat este că, dacă spațiul este folosit ca în articolul de mai sus, cu siguranță la sfârșitul anului are toate șansele să primească o coroniță de albăstrele. El și emisiunea, în niciun caz autorul articolului. 

Pentru autorul articolului din gorjonline.ro merge una gingașă de "lamium purpureum"! Mare atenție!!! "Sabotorii" nu se califică în asemenea competiții fiindcă noi nu suntem jurnaliști. Știi? Cel puțin eu am luat bacul de la Calafat, că mi-a fost mai la îndemână. Cred că am anticipat de pe atunci că peste ani și ani risc să râdă de mine unul mai prost decât mine. Mai rămânea să mă consolez cu ideea că eu nu sunt prost cu diplomă. 

Apropo, acum întelegeți de ce pun eu la început de an pe Facebook câte o postare cu zeci de virgule, cratime și alte accesorii gramaticale?! Tocmai să luați de acolo când eu greșesc sau uit să le pun. Dacă se termină, mai bag... că am de unde și sunt asumat!

P.S.: Culmea prostiei, să râzi de unul că a picat bacul la Biologie, dar să o faci într-un articol agramat. Și mai amuzant, dacă tot ne "biologim" pe aici, să râzi de nota ăluia, dar să nu știi că "lamium purpureum" este de fapt "chizda țigăncii". 

Vizualizări: 5,103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: