pamFLEȚI

Ultima "chiflă" a Guvernului: Vaccinații vor beneficia de bonuri de masă

Ioana Mihăilă, Ministrul Sănătății, a făcut mai multe declarații în legătură cu tichetele de masă ce vor ajunge la persoanele care se vaccinează cu schemă completă. Aceste declarații au venit în urma ședinței de guvern, de luni, 30 august.

Ministrul a anunțat că a fost adoptată o ordonanță care modifică și completează Legea 55/2020, dar și alte acte normative. S-a stabilit că odată ce Ordonanța va intra în vigoarele, persoanele ce vor efectua schemă completă de vaccinare, vor primi tichete de masă în valoare de 100 de lei.

 

"Această Ordonanță creează cadrul legal pentru stimularea adresabilității populației spre vaccinare. Astfel, persoanele care se vaccinează cu schemă completă de vaccinare vor beneficia din momentul în care Ordonanța intră în vigoare de o alocație individuală de hrană în valoare totală de 100 de lei, sub formă de tichete de masă." a declarat printre altele, Ioana Mihăilă.

Rămân la ideea că guvernanții nu au înțeles marea problema cu care se confruntă, mai exact promovarea agresivă a unui virus căzut din neant, apoi campania Rovaccinarii, lucru care face cetățenii să devină tot mai sceptici în privința actuia. Cu zeci de milioane de euro aruncate pe o promovare agresivă, statul nu face decât să nască în mintea fiecărui om normal, care gândește limpede, că există un substrat și că, firesc, există interese financiare colosale. Pe lângă toate aceste lucruri, au ieșit la iveală dovezi clare ale legăturilor dintre deținătorii laboratoarelor de virusologie și fabricanții de vaccinuri. Na, că nu-i baba așa oarbă. 

În plus, aceste momeli ieftine pe care guvernul le aruncă cetățenilor, pentru a-i convinge să se vaccineze, cimentuiesc și mai tare argumentele aduse ideii că interesul celor "mari" nu este sănătatea cetățeanului, ci a buzunarelor proprii.

Să încerci să "cumperi" încrederea unui segment, cu două piftii, un cârnat și-o chiflă, că atât mai înseamnă 100 de lei astăzi în România, după ce au bubuit prețurile mai rău decât covid-ul lor, înseamnă că ori ei ne cred pe marea majoritate orbi și idioți, ori sunt ei orbi și idioți, ori chiar sunt de părere că românii sunt exact unde ei au vrut să ne ducă, adică la stadiul de muritori de foame.

 

 

 

 

 

 

Vizualizări: 3,876

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: