pamFLEȚI

USR+, hotărât să recupereze "simbolul sacru" uitat de SUA la Kabul

Jale mare pe Terra și acuze de înaltă trădare la adresa partenerilor noștri americani. Totul din cauza cauzată de fuga fugărită și de uitarea uitată a "simbolului modernismului" pe acoperișul ambasadei SUA din Afganistan. 

Prima reacție vine din partea USR+, prin intermediul lui Iulian Bulai, un adevărat Rambo al zilelor noastre. Acesta, când a văzut omisiunea prin uitare a "drapelului vieții", a răbufnit:

"În contextul în care talibanii au preluat conducerea Afganistanului, USR PLUS face un apel la comunitatea internațională pentru a lua acțiuni concrete care să protejeze cetățenii din acest stat".

Stop! La care din comunități faceți voi apel... nu de alta, dar trebuie specificat, ca să nu trezim vreo dilemă în rândul "internaționalilor".


"Un astfel de obiectiv poate fi atins doar în condițiile unui efort internațional concertat, stabil, consistent și de lungă durată." Asta da! Vedeți? Ăsta este un semnal clar că Bulai nu are stop pe frână la trotinetă. Păi, băi, trotinetă electrică, Afganistanul a fost călărit de forțele internaționale din octombrie 2001, adică de vreo 20 de ani!!! Ce dracului bălmăjești tu pe aici? 

Asta să nu mai aducem în discuție faptul că și România a participat și chiar am avut pierderi considerabile în rândul soldaților trimiși în "misiune". Am pus ghilimele fiindcă misiunea a fost orchestrată permanent de SUA, iar adevărata miză a invaziei unor astfel de state este legată de resursele naturale! Metalele rare din subsolul Afganistanului sunt evaluate de geologi la o mie de miliarde de dolari.

Acestea fiind datele problemei, vă invităm pe  voi ăștia de la USR+ să vă faceți un comando și să mergeți peste talibani. (Salvați și simbolul uitat de armata americană.) Nu? Dați-vă sandalele jos, goliți rujurile... fardurile din rucsacuri, băgați niscaiva grenade, revolvere și alte acareturi, apoi... la atac! 

Mare atenție, să nu îngreunați rucsăcelul prea tare, fiindcă nu avem în dotare trotinete 4×4 și dăm de alte necazuri.

" Nu este suficient, însă, ca doar câteva state să își asume o astfel de misiune. Credem că este nevoie urgent de o dezbatere amplă la nivelul comunității internaționale urmată de poziții și acțiuni clare", mai spune Bulai.

Hai să nu ne sucim omule. Ne simt ăia slăbiciunea. Păi, ori suntem smardoi, ori nu mai suntem? Arătați că sunteți băiete și nu aveți nevoie de sprijinul nimănui. Atacați singuri. 

Legat de  partea cu pozițiile... zic să o lăsați de bună voie la latitudinea talibanilor. Oricum nu vă puteți opune dacă pun ăia mâna pe voi. Știi? Ăia de mici au crescut capre, deci... este una din pozițiile lor preferate. 

Să mai aveți în vedere un amănunt. Arăbeții nu știu de USR+, dar știu din statistici că au 20+! Asta vă obligă să dotați trusa trotinetei cu un tub de vaselină de uns lanțul. Recomand "kurvasel".

Vizualizări: 5,480

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: