pamFLEȚI

Prefectul Răducan Morega este un povestitor și... atât!

Prefectul de Gorj, Corneliu Răducan Morega, pare pe zi ce trece un POZAR din ce în ce mai bun. 

Foarte implicat în comunicarea cu mass-media, prefectul USR a rămas tot cu atitudinea din campania electorală, "uitând" că la acest moment deține o funcție prin care se obligă să ia măsuri concrete. 

Ultimele ghidușii discutate în spațiul public de către Răducan-Morega sunt legate de intervenția pe care acesta a avut-o la Traian Pătrășcoiu, directorul Aparegio.

După ce, în urmă cu câteva zile, Pătrășcoiu a făcut apel la spiritul civic al cetățenilor privind raționalizarea consumului de apă, avertizând că există riscul ca municipiul să rămână pe sec, prefectul s-a grăbit să discute cu directorul Aparegio pentru a avea un nou subiect care să-l scoată drept SuperMan-ul comunității. 

În stilul caracteristic, acesta a ținut să ne liniștească, spunând că a primit din partea lui Pătrășcoiu asigurări că nu vom rămâne fără apă pe conducte, la Târgu Jiu. În timp ce dădea aceste declarații, chiar și după, mai multe zone din oraș au fost "inundate" cu aer pe conducte, robineții explodând de la atâta presiune... atmosferică.

 

Imediat după anunțul făcut de Aparegio, primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a replicat acuzând conducerea societății de lipsa investițiilor pentru a facilita aprovizionarea și alimentarea cu apă, în condițiile în care ne aflăm într-o zonă submontană, iar apa ne pică în cap direct de la sursă.

În ultimii ani, de când Pătrășcoiu se află la conducerea Aparegio, tarifele la apă și canal au explodat, s-au făcut sute de angajări, fondul de investiții pe care Aparegio îl avea s-a golit, pentru a completa fondul de salarii, iar societatea suferă, conform spuselor multor angajați vechi, de o deprofesionalizare acută. 

Cu toate acestea, calitatea serviciilor lipsește cu desăvârșire. În momentul în care se anunță perioade caniculare, multe zone din municipiu rămân fără apă, iar în cazul unor ploi ceva mai serioase, care nu trebuie să dureze mai mult de 5 minute, orașul este inundat. Să nu uităm, desigur, de inițiativa lui Pătrășcoiu de a ne taxa și pentru apa de ploaie, pe care oricum canalizarea pluvială nu e capabilă să o capteze.

În decembrie 2020, angajații Aparegio au fost anunțați de către conducere că vor avea parte de primele de Crăciun tocmai în luna ianuarie a anului 2021. Surse din interior au spus, la acel moment, că astfel conducerea a reușit să încaseze bonusuri considerabile, deoarece societatea a încheiat anul 2020 "pe plus". În cazul în care primele ar fi fost acordate la sfârșitul anului către angajați, gențile deja burdușite de bani ale conducerii societății s-ar fi "plafonat". 

Cu toate acestea, perfectul prefect a dat asigurări că, după discuția de aproape 3 minute avută cu Pătrășcoiu, nu vom rămâne fără apă, lucru care, de fapt, s-a întâmplat. Mai mult decât atât, acesta s-a înrolat în corul bocitoarelor lui Pătrășcoiu, spunând că Aparegio trece printr-o situație dificilă, din cauza furturilor de apă (offf, la naiba) și că se facturează doar jumătate din cantitatea de apă care se consumă. 

Păi, bre, aici ești într-o gravă eroare și urmează să detaliem în alt articol!! Treci de pe nul pe fază, te rog, că urmează "nucleara"! Și mare atenție că "jumătatea" la care faci referire sunt susținătorii, alergătorii și cățeii "broker-ului" matale, care dă asigurări, de zici că sunt pe Bulgaria. 

Cu această ocazie, poate te conectezi și dumneata la realitate și afli că Pătrașcoiu a angajat profesioniști la pigulit de roșii, săpat cărări la melci și dat de mâncare la câini. Asta fiindcă el nu avea nevoie de eficientizarea societății, ci doar de căpușarea permanentă a acesteia. Plătește cetățeanul, dă-l dracului, că pentru asta este născut! Nu?

Să nu-l uităm și pe gândacul de Colorado, din consiliul local, la fel de roșu precum Pătrășcoiu, cu totuși o doză mai mică de puritate PSD-istă în el. Eduardo, ca să fim în ton cu moda, a sărit precum lăcusta să-i cânte în strună lui Pătrășcoiu. Asta nu ne miră, deoarece sunt mai mulți PSD-iști angajați la Aparegio decât persoane care l-ar vota pe Eduardo să își îndeplinească visul de a fi primar.

 

Și totuși, Corneliu... de ce? Că USR-iștii încă nu vi i-ați băgat acolo. Asta pentru că nu puteți, că dacă ați fi voi la putere, i-ați tatua imediat pe freză lui Pătrășcoiu îndemnul "Fără Penali".

Vizualizări: 4,009

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: