pamFLEȚI

Primarul Stan s-a deshidratat. La cap!

Primarul comunei gorjene Albeni, Ionuț Stan, a intrat din nou în conflict cu consilierii locali, care nu vor să îi aprobe rectificarea bugetului local.

Ca să le forțeze mâna, primarul a oprit de trei zile alimentarea cu apă a comunei sperând că-i "genocidează prin deshidratare"! Poliția face verificări, dar la cât de anchetat a fost primarul ăsta în ultimii ani și nu a pățit nimic, nu văd de ce s-ar stresa acum. 

În plină caniculă și cu așa-zisa pandemie pe cap, primarul a lăsat comuna fără apă, dar nu vede care este problema, pentru că oricum nu era potabilă, zice el. ”Nu văd care este treaba DSP-ului pentru că apa încă nu este potabilă. Aparegio nu a putut să ne preia pentru că apa nu este potabilă. Există o cantitate mare de amoniu. Aste este singura problemă, că este amoniu”, a spus presei Ionuț Stan. Ai dreptate, băi, creier prăjit, păi ăia nu se mai spală mă și ei, spăla-te-ar toate viiturile, vorba lui mamaie!

Aflară și oamenii cu ocazia asta că apa nu este bună de băut, de parcă ei nu știau. Cei mai mulți o foloseau doar la spălat, la udat și la adăpat animalele. În altă ordine de idei, când se fac astfel de investiții în alimentarea cu apă, musai ar fi ca apa să fie potabilă, nu industrială. Dar asta-i altă poveste.

Cum - necum, ajunsără oamenii să care apă din Gilort cu gălețile și bidoanele, așa cum pot, să aibă măcar pentru animale. Încolțit de întrebările unor localnici, a început să dea înapoi, să spună că nu el a oprit apa, ci altă persoană, pentru că oricine are acces la sistemul de oprire. ”Nu este pentru prima dată, s-a mai întâmplat. Au fost persoane care au mers la punctul de unde se pornește și oprește forajul de la Bolbocești. Si dumneavoastră daca vreți. Nu este normal, dar în ziua de astăzi este normal orice”, a mai spus primarul Stan. 

Zeci de anchete au fost făcute la Albeni ba de Prefectura Gorj, ba de Poliție sau Parchet, ba de DSP, ITM și alte instituții cu atribuții de control, dar nimic nu îl oprește pe Stan în a face ce îl taie capul. Dă-i înainte, Stane, nu te lăsa până nu lasă și localnicii un gard fără uluci. 

Realizezi că, de la deshidratare... există și efecte secundare! Odată-i ca niciodată.

Vizualizări: 4,738

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: