pamFLEȚI

Unii ar merita îngropați în gunoaiele pe care le aruncă

Tot mai multe cazuri flagrante confirmă faptul că nu orice învăț are și dezvăț! Este vorba de indivizii care aruncă gunoaie cu mașina sau cu căruța în zonele mărginașe ale municipiului.

Nici amenzile date de Poliția Locală nu îi sperie, nici faptul că Garda de Mediu Gorj a început să confiște mașinile/ atelajele.

Unii pur și simplu așa sunt, nesimțiți, și cred că nici dacă ar fi îngropați de vii în gunoaiele pe care le aruncă și ținuți așa câteva ore nu s-ar face bine.

Scenele au fost filmate pe raza municipiului Târgu Jiu, una din căruțe la Șușița, chiar pe traseul centurii la care se lucrează, iar autoutilitara și cea de-a doua căruță au fost surprinse aruncând gunoiul în zona Narciselor. În două din situații, Poliția Locală a intervenit flagrant, iar în cea de-a treia s-a sesizat în urma imaginilor apărute pe Facebook, identificând autorul. 

Spuneam la început că nu orice învăț are și dezvăț. Așa și este, fiindcă fenomenul datează de când lumea și pământul. Se cunosc "zonele preferate" de aruncătorii deșeurilor, dovedit fiind că, dacă astăzi se cosmetizează zona, în două - trei săptămâni este la loc. 

Eu propun să punem câte un echipaj de poliție în fiecare zonă frecventată, mai punem unul la Coloana Infinită să nu o scrijelească cineva cu cheia, unul la Poarta Sărutului să nu dea vreun tembel cu mașina în ea când parchează să-și facă selfie, mai punem și prin fiecare parc câte un echipaj că ba se masturbează câte un retardat, ba se mai cacă pe bancă, ba dorm unii cu vodka lângă ei... și uite cum devenim o țară militarizată și restabilim ordinea. 

Toate acestea, nu înainte de a reglementa legislația care la acest moment permite maxim să o ștergi la fund pe aia de-și face nevoile pe bancă, ăluia de se masturbează poți să-i pui un video excitant, boschetarilor să le torni în pahar, iar cerșetorilor... să le cumperi o mașină de numărat bani eventual, fiindcă tot suntem noi mărinimoși. Succesuri!

Vizualizări: 3,327

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: