pamFLEȚI

Când Macron dă tonul acarienilor, Barna-i primul care fredonează

Dan Barna este cea mai bună dovadă a faptului că politicienii români nu gândesc, ci doar transmit mesajele altora. Președintele Franței, Macron, este cel care dă tonul progresiștilor în privința mesajelor legate de pandemie.

Dacă urmărim timpii declarațiilor lui Macron, sesizăm că în secunda doi Barna îi preia discursul și ni-l transpune nouă plin de îngrijorare. 

Iată un exemplu recent. „Ţara noastră se confruntă cu o revenire puternică a epidemiei. Apariţia variantei Delta se traduce prin creşterea cazurilor în întreaga lume. Avem un atu principal: vaccinul. Ne protejează de varianta Delta şi evită în proporţie de 95% formele grave de îmbolnăvire. Cu cât ne vaccinăm mai mulţi, cu atât lăsăm mai puţin spaţiu răspândirii virusului. Vaccinarea va fi obligatorie pentru toţi cei care intră în contact cu persoane vulnerabile”, zicea Macron.

A urmat prima măsură amenințătoare pentru cei care nu se supun. " Vom monitoriza totul, iar cei care nu dețin permisul sanitar nu vor mai avea acces în cafenele, restaurante, centre comerciale, precum şi în spitale, case de bătrâni, unităţi medico-sociale, dar şi în avioane, trenuri şi autocare pentru călătorii lungi, şi numai cei vaccinaţi şi persoanele testate negativ vor avea acces la acele locuri", a declarat Emmanuel Macron. 

Nici nu a apucat să se stingă "ecoul macronian" de după declarații, că a și ieșit al nostru progresist ca bradul turmentat. „Mersul la mall în weekend să fie condiționat de vaccinare”, a spus Barna „Dacă nu reușim să creștem procentul de vaccinare la nivel național o să avem probleme și prin urmare gândim tot felul de măsuri pentru a încuraja populația să se vaccineze”.

"O sa avem probleme"! Păi o să aveți probleme voi, fiindcă dezamăgiți sultanii care v-au creat, finanțat, futat... sau ce dracului v-au mai făcut. Da! În locul lor v-aș pulveriza, fiindcă nu ați reușit să vă îndepliniți misiunea de "rovaccinare"! Bine măcar că ați îndeplinit-o pe cea de "roîndatorare", zic!! 

În disperarea lor, progresiștii acarieni au ajuns să aplice tot felul de strategii bolunde. Ba au făcut caravane și au tăbărât pe porțile oamenilor, ba au pus corturi și cortulețe, ba au mai sifonat câteva zeci de milioane de euro în trusturile de casă pentru campanii media... ca în ultima fază să recurgă la o strategie umilitoare în opinia mea. 

"S-a discutat și subiectul unei potențiale loterii, chiar cu utilaje agricole, astfel încât să reacționeze cei din mediul rural", a fost ideea genială a lui Barna. Ferească Dumnezeu, dar nu știu cum vă mai rabdă pământul! Până la pandemia vieții nimeni nu avea grija mediului rural, mediu depopulat, unde stau o grămadă de pământuri pârloagă. Stau pârloagă fiindcă noi suntem pe plantațiile sultanilor, nu? Marketurile gem de legume plasticate importate, timp în care puținii legumicultori autohtoni își dau recolta la porci. Cât vor mai avea voie să crească porci...

În fine, revenind la subiect, progresistic vorbind, tot aștept momentul în care Barna, Cioloș sau orice alt pluserist să iasă public și să explice motivul servilității lor față de președintele Franței, Emanuel Macron! 

Dacă nu o fac... măcar să iasă și să recunoască public cine sunt sforarii din spatele lui Macron! Să știe tot românul cum acesta a fost racolat de Rothschild în tinerețe, cum a căpătat porecla de "Mozartul finanțelor", cum a consiliat Nestle în 2012 în privința achiziției unei subsidiare a PFIZER, unde miza era de vreo 12 miliarde de dolari. PFIZER sunt ăștia care produc și vând vaccinul, dacă nu mă înșel. 

Câtă coincidență... câtă coincidență! Și o mai mare coincidență este că, dacă nu avem bani, se împrumută guvernele pe la FMI. Același FMI înființat prin 1945, de nimeni altcineva decât de Rothschild & Company. Cât "altruism acarian", mulțumim Terrei că suntem contemporani cu voi.

Franța se lăuda luna trecută că este în top 3 mondial în ceea ce privește vaccinarea pentru întâmpinarea tulpinii Delta. Dar este în top și la îngrădirea drepturilor și libertăților fundamentale, ceea ce este revoltător pentru secolul în care trăim.

Vizualizări: 3,507

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: