Ultima oră

Alunecare de teren după ploile din ultimele zile

Canităţile mari de apă căzute în timp scurt în ultimele zile au adus şi alunecări de teren, una având loc în municipiul Râmnicu Vâlcea.

Alunecarea de teren a avut loc pe strada Aranghel, într-o zonă împădurită din apropiere de Râmnicu Vâlcea. Primele date arată că nu sunt puse în pericol locuinţe sau alte construcţii dar pericol există în continuare dacă va mai ploua.

Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea a efectuat evaluarea preliminară şi a precizat că nu există pericol iminent pentru persoane, animale sau locuinţe în urma dislocării valului de pământ.

Zona în care s-a produs alunecarea este una împădurită, în care sunt construite puţine imobile. Alunecarea are o lungime de peste 10 metri, într-o zonă în care este posibil doar accesul pietonilor.

În urma evenimentului au fost alertate Serviciul Local pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi Poliţia Locală şi societatea Pieţe Prest, care se ocupă de zonele verzi ale municipiului, pentru dispunerea măsurilor necesare în astfel de situaţii.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: