Ultima oră

Prăbușit cu mașina în prăpastie

Mai multe mașini de intervenție sunt în masivul Parâng, acolo unde o mașină a căzut într-o prăpastie, în Valea Galbenului.

Intervin salvamontiști de la Târgu Jiu, Baia de Fier și Polovragi.

Revenim cu detalii.

foto arhiva

ACTUALIZARE:

Bărbatul în vârstă de 62 de ani a fost găsit mort într-o prăpastie situată pe Valea Galbenului din comuna Baia de Fier, lângă autoturismul răsturnat.

„La data de 13 iunie a.c., polițiștii Postului de Poliție Baia de Fier au fost sesizați telefonic, de un bărbat, despre faptul că tatăl său a fost găsit decedat în fondul forestier din comuna Baia de Fier. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci și lucrători din cadrul Salvamont Gorj, stabilind că bărbatul de 62 de ani se afla într-o prăpastie situată pe Valea Galbenului din localitatea Baia de Fier, fără să prezinte semne vitale, lângă autoturismul răsturnat. Din verificări, polițiștii au stabilit că în autoturism s-ar mai fi aflat un tânăr de 25 de ani, din comuna Baia de Fier. Trupul bărbatului decedat a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului” a comunicat Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

Vizualizări: 1,367

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: