Actualitate

Anunță că va candida pentru funcția de rector de la UCB

Proaspăt aleasă în funcția de președinte al Senatului Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, Luminița Popescu anunță că dorește să candideze pentru funcția de rector. Alegerile urmează să se desfășoare la începutul lunii martie, iar Popescu dorește să-și continue proiectele începute în urmă cu un an și jumătate.

Președintele Senatului UCB spune că va renunța la funcția pe care o deține în acest moment în cazul în care va fi aleasă rector, iar acest lucru se va întâmpla în termenul prevăzut de lege.

„Le-am spus colegilor că doresc în continuare să candidez pentru funcția de rector pentru că am început foarte multe proiecte și mi-ar plăcea să le și continuăm. Da, o să renunț la funcția de președinte al Senatului UCB în cazul în care voi fi aleasă rector. Legea stabilește clar și intervalul de timp în care trebuie să ieși din situația de incompatibilitate și perioada este de 15 zile. Dat fiind faptul că cele două funcții sunt incompatibile, în situația în care voi fi aleasă în funcția de rector, o să renunț la poziția de președinte”, a anunțat Luminița Popescu.

 

Vizualizări: 1,192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: