Politică

Miruță & Company continuă să vândă iluzii angajaților din CEO

Poziţionarea liderului USR Gorj, Radu Miruță, a rămas aceeaşi, populistă, manipulatoare și ambiguă. Acesta susţine orice, că nu-l doare gura. Atâta prosteală, dar și atâta naivitate, simultan, nu ne-a fost dat să vedem. 

Iată ce le-a transmis Miruță astăzi minerilor și energeticienilor. "Cred în continuare că pensionarea anticipată, aşa cum am propus, pentru cei din zona din zona de producţie, cei care au 25 de ani de condiţii grele de muncă şi 30 de ani de contributivitate, este singura soluţie în contextul actual al judeţului Gorj. La prima vedere, dacă auzi de pensionare anticipată poate părea o soluţie populistă, dar cei care cunosc domeniul şi intră în detaliile contextului vor înţelege", a spus Radu Miruță. 

Vaaai, cât patos, câtă mărinimie, m-ai dat pe spate! Tu ai avut tupeu să minți cu documentele lui Ghinea în față! Ghinea spunea că pot fi plătite contribuții timp de trei ani minerilor concediați care mai au trei ani până la pensie, dacă urmează cursuri de calificare și își caută de lucru. Le-ai spus asta oamenilor, că soluția ta implică și concedierea? De ce vreți voi concedieri cu orice preț, nu ca să închideți CEO cât mai repede? Care e deal-ul? Green deal-ul.

Tot tu, Miruță, ai reușit să spurci acțiunea oamenilor ălora din piață. Gafă! Eu te ușuiam, astfel încât să nu încalci perimetrul. Altfel... te vede lumea când șoptești unuia ceva, după care stai ascuns în "tufe" să vezi ce transmite. Inițial voiam să stau departe de "substraturile" mizere pe care ai reușit să le sădești în mijlocul oamenilor ălora, însă nu pot! Pe larg, săptămâna viitoare!!

 

Tot tu, băi, Miruță, spui că în judeţul Gorj nu există o alternativă economică care să preia forţa de muncă din minerit şi energie. "În judeţul Gorj nu există o alternativă economică care să preia această forţă de muncă. O alternativă nu se poate face peste noapte. Acum, când acestor oameni le cade tavanul în cap, nu există altă soluţie". 

Aloooo... “progresistic", "digitalistic", "nepoții lui virtual" care sunteți voi și care reușiți să vă împerecheați chiar și on line, vă auziți ce spuneți? Păi, dacă nu există alternative, de ce acceptați mizeria aia de "Tranziție justă" fără să condiționați!?!? Asta nu te revoltă? Asta nu le explici minerilor și gorjenilor? Sau doar pentru că așa v-au trasat bruxellezii sarcini și, în plus, beneficiați doar voi de mâna aia de arginți europeni!? Păi și noi, restul, ce facem? Despre pierderea independenței energetice a României, nimic? Aveți limba legată? De ce nu te văd, useristic vorbind, în greva foamei alături de oamenii ăia (vin și eu), să cerem un răgaz cu mizeriile alea de tranziții, să cerem o alta prioritizare, într-un cuvânt, să cerem PRODUCȚIE!!! Știu. Nu se poate, fiindcă statutul de sclavi la noi acasă ne prinde de minune. Trist!

Mă revoltă când văd cum exploatați frustrările oamenilor ălora, nonșalant, când sunteți primul partid pe care l-aș acuza de înaltă trădare!! Despre restul... știm cu toții că au fost hoți, au jupuit acest complex și și-au bătut joc de oameni. Au rupt în două, toate guvernările de după 90', iar acum într-al nouălea ceas, în loc să vedem soluții reale, vedem doar o strategie de exterminare!!! Bravo, mă! Toată lumea este proastă, toți ne ducem după schemele voastre, toți suntem orbi! 

 

Un grup de mineri şi energeticieni gorjeni protestează de 16 săptămâni, iar vineri, 21 mai, la sediul Prefecturii Gorj va avea loc o întâlnire între parlamentarii gorjeni, şeful Casei de Pensii Gorj şi sindicatele din cadrul CE Oltenia. 

Miruță, Iordache, Vâlceanu, Pecingină, Weber, Manta, Rujan și, nu în ultimul rând, Morega, să aveți căștile pregătite!!! O să închid acest puzzle și îl voi face public într-o emisiune de senzație!! Sunteți josnici!

Vizualizări: 5,139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: