Social

Șefa ISJ Gorj, la un curs de 5 zile în Norvegia 

Patru inspectori școlari din cadrul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Gorj, în frunte cu inspectorul școlar general Dana Constantinescu, vor merge într-o vizită de lucru în Norvegia. 

Deplasarea va avea loc în perioada 25-30 mai. Alături de Dana Constantinescu, în mobilitatea din Norvegia vor merge inspectorii școlari Liliana Mihaela Dumitrescu, Otilia Ionela Giurca și Simona Ionela Mîndruleanu. 

Cei patru experți educaționali vor merge la New School AS, unde vor participa la un curs de formare în cadrul proiectului ”I am integrable, not negligible”. La selecția pentru această deplasare s-au putut înscrie doar inspectorii școlari, care au primit calificativul ”foarte bine” în ultimii 5 ani. Candidaturile au putut fi depuse până în data de 25 martie.

Mobilitatea face parte dintr-un proiect în care ISJ Gorj are calitatea de beneficiar, finanțat prin Programul de educație, burse, ucenicie și antreprenoriatul tinerilor (2014-2021).

Este cea de-a doua mobilitate din cadrul proiectului. În prima rundă de selecție, au fost desemnați alți patru inspectori școlari, care au fost deja într-o astfel de mobilitate în Islanda, în perioada 13- 20 martie. 

 

Vizualizări: 2,314

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: