Politică

Pierdut candidat. Declarat nul!

Strategia pe care o pregătește PNL e ascunsă și pentru ei! O spune primarul Marcel Romanescu întrebat cum vede bâlbâielile din organizația liberalilor din Gorj.

 

Liberalii țin pasul cu greu să-și caute candidați mai ales că au rămas cu o mână de primari. Aproape toți au trecut la PSD înainte de alegerile locale din acest an. Primarul Marcel Romanescu a comentat situația la Radio Infinit. „Aș fi un om lipsit de suflet dacă m-aș bucura pentru dezastrul din PNL. Am stat 23 de ani acolo și nu pot să fac lucrul acesta. Părerea mea e că strategia pe care o pregăteșt PNL e o strategie ascunsă și pentru ei. Nici măcar ei nu o știu. Se îmbată cu apă rece”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

 

Gorjul nu e singurul județ unde primari și consilieri liberali au trecut în masă la PSD. „S-a produs o ruptură bruscă între structura de la centru și teritoriu. Domnul Ciucă, nemaiavând contact, dar și ceilalți, nu știu ce înseamnă teritoriu. După exodul de la Târgu Jiu, nu întâmplător unul dintre cei mai apropiați oameni ai domnului Ciuca a ajuns la Târgu Jiu de îndată”, a mai spus Romanescu într-o emisiune la Radio Infinit.

Vizualizări: 1,989

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: