Politică

PNL, fără candidat pentru Primăria Târgu Jiu

PNL amână lansarea candidatului pentru cea mai importantă primărie din județul Gorj. Deși senatorul Ion Iordache se lăuda că anunță numele de mai bine de o săptămână, încă nu s-a auzit nimic.

 

Influencerii au fost ocupați, s-au luat cu regiile, cu postările și like-urile, apoi a venit weekendul și, uite-așa, au uitat să mai anunțe candidatul. Sau mai e o variantă. Mai credibilă. Le cam e rușine și întârzie momentul. S-ar putea să aflăm candidatul PNL pentru Primăria Târgu Jiu când o să se tipărească buletinele de vot. Deci, nicio grabă!

 

“Săptămâna care urmează vom anunța candidatul la Primăria Târgu Jiu”, anunța senatorul Ion Iordache, dar în urmă cu mai bine de o săptămâna.

 

Săptâmâna de așteptare s-a scurs, misterul s-a adâncit și liberalii pare că s-au împotmolit și le e tot mai greu să anunțe un candidat.

 

PNL ar alerga după postul de primar la Târgu Jiu cu doi iepuri, dar niciunul nu-l va prinde. Victor Banța, cel care a țopăit dintr-o funcție publică în alta, doar pe spinarea partidului, și prefectul Iulian Popescu, cea mai cuminte păpușă de mână pentru ventrilocul Ion Iordache, sunt cei între care oscilează liberalii să-i arunce la câini, pardon! În cursa pentru primărie. Amândoi au șanse mari. Să termine pe locul trei. Fiind alegerile în iunie...bun și bronzul.

Vizualizări: 2,443

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: