Politică

Primarul Romanescu: Niciodată n-am avut o armată așa de puternică lângă mine

Marcel Romanescu e sigur pe victorie la alegerile locale din iunie. Lista pentru Consiliul Local încă nu e gata, dar primarul spune că n-a avut niciodată o armată atât de puternică lângă el. Romanescu a declarat că are 900 de oameni care vor lupta alături de el și se așteaptă să câștige un nou mandat cu cel puțin 50% din voturi.

 

Președintele organizației municipale a PSD rămâne Adrian Dăianu în timp ce Marcel Romanescu ocupă o funcție de vicepreședinte al PSD Gorj. „Lista la alegerile locale va fi pe meritocrație. Bogdan Bejinaru va fi pe locul doi. Pe locul trei va fi Adrian Dăianu. Eu, pe primul loc și la Consiliul Local. Eu nu țintesc funcții. Sunt vicepreședinte al PSD Gorj și secretarul general va fi Bogdan Bejinaru în curând. El știe foarte bine ce are de făcut”, a anunțat primarul Marcel Romanescu, la Radio Infinit.

 

Deși contracandidați pentru fotoliul de primar are, primarul spune că el este, de fapt, principalul său contracandidat. „Competițiile cele mai dure se duc în Târgu Jiu și pentru funcția de președinte de Consiliu Județean. Principalul meu contracandidat voi fi eu, în momentul de față. Numai eu pot să pierd aceste alegeri. Emoțiile sunt legate doar de procent. Contracandidați am, că se tot anunță, dar la noi la procente e problema. O victorie cu mai puțin de 50%, pentru mine e o înfrângere. Așa o cataloghez și asta le-am transmis colegilor mei în ultimele două luni în care ne-am întâlnit. Din parte PNL, am luat 53% și îl pot considera un scor record”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

 

Edilul a mai punctat că n-a avut până acum o armată așa puternică în jurul său. „Din partea PSD, dacă organizația obține sub 50%, eu o văd ca o înfrângere chiar dacă voi fi primarul municipiului Târgu Jiu. Nu ar fi rezultatul pe care îl aștept eu. Avem 900 de oameni care nu sunt luați de pe stradă. Au venit la întâlnirile cu organizațiile secțiilor de votare și oamenii care ar trebui să propage mesajul candidatului la Primărie, la Consiliul Județean și mesajul PSD în Târgu Jiu. Am o armată puternică. Nu am avut niciodată atâția activiști într-o competiție electorală. Tot timpul ne-am limitat la 350”, a mai spus primarul Romanescu într-o emisiune la Radio Infinit.

Vizualizări: 1,496

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: