Politică

Trei primari care au bătut la ușa lui Iordache, șterși de pe lista PSD: S-au făcut de râs

Primarii de la Urdari, Bolboși și Prigoria nu mai sunt susținuți de PSD pentru o candidatură la alegerile locale din iunie. Deja, în două dintre localități, social-demcorații au găsit alți candidați. Liderul PSD Gorj, Mihai Weber, a și explicat decizia: Cei trei s-au făcut de râs și și-au bătut joc de electoratul care i-a ales.

 

Inițial, în filmulețul regizat de Ion Iordache și compania, au fost patru primari de la PSD care au bătut la ușa liderului PNL, au recitat o poezie și s-au lăsat filmați. Videoclipul, după scurt timp, a făcut înconjurul țării și a fost motiv de bășcălie atât pe internet, cât și la televizor.

 

Unul dintre cei patru primari a fost iertat de PSD. E vorba de cel de la Ionești care s-a și declarat rușinat de ce a trăit în regia lui Iordache. Ceilalți trei deja nu mai sunt luați în calcul de PSD.

 

„Toți cei trei primari care au apărut în acel penibil filmuleț de care a râs toată țara și a golit de conținut funcția de primar nu se vor regăsi pe lista PSD. Mă refer la Urdari, Bolboși și Prigoria. Inițial, au fost patru, dar primarul de la Ionești a avut încuviințarea noastră să meargă acolo. Deja este candidatul nostru. Îl scoatem din această ecuație. Dar ceilalți trei s-au făcut de râs, și-au bătut joc de electoratul care i-a ales, și-au bătut joc de funcția de primar acceptând să facă parte din acea penibilitate de filmuleț de care a râs toată țara. Așa ceva nu s-a întâmplat niciodată, dar fiecare alege poteca pe care vrea s-o urmeze”, a declarat liderul PSD Gorj, Mihai Weber.

 

Social – democrații au anunțat deja că la Urdari va candida Ion Văduva, iar pentru Primăria Bolboși va candida Gheorghe Ștoclei. Candidatul pentru Primăria Prigoria va fi anunțat în câteva zile.

Vizualizări: 2,192

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: