Social

Crasna: Cămin cultural, reabilitat cu bani de la bugetul local

Căminul cultural din satul Dumbrăveni al comunei gorjene Crasna a intrat în reabilitare, investiția fiind realizată cu bani de la bugetul local.

 

Autoritățile locale din comuna Crasna au alocat bani pentru reabilitarea și modernizarea căminului cultural unde încă se mai țineau activitățile cultural artistice.

”Se lucrează la căminul cultural din satul Dumbrăveni se fac reparații și modernizări. Deja a fost înlocuit acoperișul și se fac reparații la interior”, a declarat viceprimarul din Crasna, Gheorghe Sanda.

Clădirea are aproximativ 60 de ani și aici niciodată nu s-a făcut nicio reparație. La etaj a funcționat o grădiniță. “Nu am vrut să lăsăm locația să se degradeze, mai ales că aici însă se țin activități cultural artistice”, a mai explicat viceprimarul Sanda.

Consiliul Local Crasna a aprobat, într-o ședință de la sfârșitul lunii iulie, actualizarea indicatorilor tehnico-economici aferenți acestei investiții. Valoarea totală maximă a lucrărilor este de circa 412 mii lei, inclusiv TVA. 

Acoperișul va fi reabilitat pe o suprafață de 246mp, iar zugrăveli și alte lucrări de recondiționare vor fi efectuate pe 556 mp. Conform planului, durata estimată de execuție a lucrărilor este de un an. 

Vizualizări: 630

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: