Politică

Ion Bîrcă: Dacă nu iau 80%, la alegerile locale, plec acasă!

Ambiții mari pentru primarul comunei Turburea, Ion Bîrcă! Acesta a afirmat că dacă nu va obține cel puțin 80% din voturile alegătorilor, la alegerile locale, din vară, va pleca acasă. Până în momentul de față, niciun alt candidat nu și-a anunțat intenția de a se înscrie în cursa pentru conducerea administrației locale. 

 

Siguranța lui Ion Bîrcă vine, după cum afirmă, din faptul că de-a lungul timpul în Turburea s-au realizat foarte multe proiecte.

„Deocamdată nu s-a anunțat niciun contracandidat, însă dacă iau sub 80% mă mai gândesc dacă mai stau aici. Este o muncă de nedescris, o muncă ieșită din comun. Eu pe acasă mă duc ca pe la hotel, să dorm, să mă spăl și să mănânc, în rest, eu nu am timp de nimic, numai pe aici, pe la primărie. Însă, m-am gândit că am început niște lucruri în comună și îmi e necaz să le las baltă. Avem foarte multe investiții realizate: școli, grădinițe, biserici, facem mănăstire, asfaltări de drumuri, anvelopări de blocuri, canalizare pe o lungime de 35 de kilometri. Cred că sunt și orașe care nu au 35 de kilometri de canalizare. Am schimbat iluminatul public, totul este pe leduri, cum este ziua, așa este și noaptea. Avem centrul de permanență cu 7 medici, vin aici pacienți din toate zonele limitrofe, chiar și din orașul Târgu Cărbunești”, a declarat Ion Bîrcă, primarul comunei Turburea.

Vizualizări: 718

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: