Politică

Primar: Nu am stat degeaba în ultimii 12 ani

Este un an important pentru primarii din județul Gorj! Peste doar câteva luni urmează alegerile locale, iar partidele politice au început, deja, să își desemneze candidații. Primarii în funcții sunt încrezători că vor pleca cu dreptul în această nouă cursă date fiind realizările din ultimii ani.

 

 

Este și cazul primarului din Baia de Fier. Acesta susține că se va duce în fața electoratului cu fapte, în timp ce contracandidații lui se vor limita la vorbe.

„Poate să candideze oricine, așa cum spune Constituția trebuie să ai 21 de ani și să fii român. Mai departe vedem cum va fi, unii vin în fața electoratului cu faptele, altele vin cu vorbele. Oamenii vor alege ce votează, sperăm să nu fie probleme. Avem foarte multe proiecte realizate, avem în implementare, nu am stat degeaba în cei 12 de când sunt primar. Chiar s-a schimbat cu mult fața localității în ultimii ani. Nu privesc cu teamă spre alți contracandidați pentru că știu că sunt un om vertical, corect și care a făcut treabă pentru comunitate. Din patru în patru ani, noi primarii, avem examen și nu suntem jurizați de profesori. Sperăm să fie bine, nu musai pentru mine, ci pentru localitate”, a declarat Dumitru Turbăceanu, primarul comunei Baia de Fier.

Vizualizări: 1,169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: