La modă

Cum va arăta noua generație a SUV-urilor Honda

Honda a dezvăluit noua generație a popularului său SUV compact HR-V, disponibil pentru prima dată cu un sistem de propulsie hybrid e:HEV ce oferă mai multă putere și răspuns imediat al accelerației. 

Disponibil în Europa de la sfârșitul anului 2021 și în Romania de la începutul anului 2022, noul HR-V este cel mai recent model din gama Honda care poartă sigla e:HEV (vehicul electric hibrid). Noul HR-V extinde gama electrificată Honda, pe măsură ce marca se îndreaptă către obiectivul său de a electrifica toate modelele sale europene de masă până în 2022.

Designul include o nouă grilă masivă integrată, în timp ce forma caroseriei încorporează o capotă lungă și panouri laterale mai ascuțite, mai verticale, pentru a se asigura că nu există impact asupra spațiului interior. Centrul capotei este coborât și plat.

La fel ca la exterior, interiorul spațios oferă o senzație de SUV solid, premium, folosind materiale contemporane soft-touch. Sentimentul unui spațiu aerisit este amplificat de un nou sistem de ventilație.

Vizualizări: 577

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din La modă:

Citește și: