Social

Junioarele CSM Târgu Jiu, pe primul loc în Seria F

Rezultate bune la secția de handbal a CSM Târgu Jiu și la junioare, fetele pregătite de Andrei Enache fiind calificate la Grupa Valoare de pe locul I în Seria F.

Echipa de handbal Junioare 2 a CSM Târgu Jiu a încheiat cu victorie seria de meciuri din Seria F a Campionatului Național de Junioare 2.

Junioarele de la CSM s-au impus sâmbătă pe teren propriu, scor 46-25(23-8), în fața echipei ACS Hercules Băile Herculane. 

Astfel, echipa de junioare 2 de la CSM Târgu Jiu a încheiat Seria F pe primul loc și va lua parte acum la Faza a II-a a campionatului, urmând să participe la Grupele Valoare, acolo unde sunt cele mai bune 24 de echipe din ţară.

Echipa a fost coordonată de Paula Pagnejer, antrenoarea grupei de junioare 4 la acest ultim meci, antrenorul Andrei Enache având meci programat la Slatina cu prima echipă, unde este antrenor secund.

CSM Târgu Jiu Junioare 2: Dumitru Daria, Chiriac Raluca 6g, Popescu Beatrice, Ancuța Minodora 4g, Cismașu Alesia 4g, Motoc Sonia, Chiriac Cristina 8g, Burlan Alina 5g, Podarița Vanessa, Vieru Alexandra 4g, Popescu Alexandra 2g, Bușe Ștefania 3g, Rogoveanu Diana 10g. Antrenor: Paula Pagnejer.

Campionatul Național Junioare 2

Seria F / Etapa 10

Sala Sporturilor din Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu – ACS Hercules Băile Herculane 46-25(23-8)

Vizualizări: 1,234

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: