Social

Baschetbaliștii de la CSM au câștigat duelul suferinței 

Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu au reușit o victorie importantă în duelul suferinței dintre ultimele clasate din grupa 11-18, formații care s-au întâlnit sâmbătă seară la Târgu Jiu.

CSM Târgu Jiu și Laguna Sharks București s-au luptat la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, sâmbătă seară, în etapa a 22-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Derbiul suferinței dintre ultimele două clasate a fost câștigat de gazde, scor 70-66, nu însă după un meci ușor pentru că oaspeții și-au vândut scump pielea.

După ce și-au adjudecat punctele din duelul ultimelor clasate din grupa 11-18 gorjenii au mai urcat un loc în clasament dar nu au încă motive de liniște în privința evitării retrogradării.

Baschetbaliștii de la CSM aveau înfrângeri pe linie în faza secundă a campionatului, până la acest meci, după o serie de jocuri considerate destul de bune de specialiști.

De când a debutat faza secundă, în Top 5 la media de puncte pe meci se află patru formații din 11-18, una dintre acestea fiind CSM Târgu Jiu, după cum remarcă cei de la baschet.ro. Formația lui Kresimir Basic are în medie 88.0 puncte pe întâlnire.

La nivel individual, gorjenii dau cel mai bun marcator al campionatului de când s-a trecut la faza a doua, Shamiel Stevenson reușind 31.3 puncte pe meci și are aproape 100 de puncte marcate deja înaintea meciului de sâmbătă. 

Vizualizări: 588

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: