Social

Ar prefera ca FCU Craiova să joace în play-off

Fostul antrenor al oltenilor, acum antrenor la Rapid, Adrian Mutu, a ales pe cine vrea în play-off-ul Superligii între Sepsi și FC U Craiova.

Antrenorul formației Rapid și-a ales deja echipa preferată în play-off, dintre Sepsi OSK și FCU Craiova. Dintre cele două echipe care se luptă pentru ultimul loc care duce în play-off-ul Superligii, Adrian Mutu ar prefera să joace contra fostei sale echipe.

Sepsi OSK și FC U Craiova sunt cele două echipe din Superliga care au șanse la ultimul loc care duce în play-off-ul Superligii, însă trupa lui Adrian Mititelu este favorita lui Adi Mutu, care spune că nu are preferințe dar consideră corectă decizia rejucării: „Nu am preferințe. Dacă ar fi așa, aș vrea Craiova, e echipa pe care am antrenat-o. Dar cred că e bine cu rejucarea. Cred că a fost o decizie corectă. Play-off-ul se decide pe teren”.

Comisia de Recurs a decis ca meciul dintre Sepsi OSK și FC U Craiova să se rejoace joi, 16 martie, ora 21.00.

Partida fusese oprită definitiv de arbitrul Andrei Chivulete, în minutul 26 al meciului, din cauza scandărilor xenofobe dar regulamentul nu prevede oprirea jocului în astfel de cazuri.

Vizualizări: 525

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: