Social

Scenariu incredibil după scandalul xenofob de la meci

Adrian Mititelu consideră că Sepsi a premeditat oprirea meciului cu FCU Craiova, încheiat după 26 de minute, și argumentează cu faptul că suporterii nu au fost evacuați. 

Mititelu a lansat un scenariu incredibil după scandalul xenofob de la Sf. Gheorghe: „Sepsi a premeditat totul, am mai multe informații!”

Partida dintre Sepsi și FC U Craiova a durat numai o jumătate de repriză, deoarece arbitrul Andrei Chivulete a fluierat finalul din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor olteni. În mod normal practica în cazurile cu suporteri recalcitranți este să fie scoși din stadion dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Adrian Mititelu anunțase anterior meciului că suporterii nu fac deplasarea la meci, a înaintat și documente în acest sens dar, totuși, aceștia au mers pe stadionul lui Sepsi, însoțiți de jandarmi, și nu s-au oprit din a scanda împotriva maghiarilor până când nu i-au mai dat de ales arbitrului decât să pună punct întâlnirii.

Mititelu anunță însă că tot scenariul a fost orchestrat de Sepsi și spune că se așteaptă să primească cele trei puncte la comisii. „Am spus că nu ne asumăm prezența galeriei clubului la acest meci. Ce puteam eu să fac mai mult decât atât? Le-am spus: «Aveți grijă, o să fie probleme». Și cei de la Sepsi știau situația. Am o relație foarte bună cu domnul Dioszegi. 

Sepsi a premeditat totul, părerea mea, și am mai multe informații. Înainte de meci l-au întrebat pe arbitrul Chivulete «Ce se întâmplă dacă suporterii scandează?». Și le-a explicat Chivulete că oprește meciul.

Cei de la Sepsi aveau pârghiile necesare să-i evacueze pe acei intruși, când s-a întrerupt meciul. Nu au făcut asta, înseamnă că și-au dorit foarte mult să se oprească. Era foarte simplu, erau 70 de oameni din Craiova. Dar, s-au gândit că vor culege fructele!”

Mititelu este convins, după această procedură disciplinară, că Sepsi va pierde cele trei puncte. 

Vizualizări: 895

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: