antiVirale

Pregătiri pentru bâlciul de la Tismana

Bâlciul de la Tismana, organizat de Sfânta Maria Mare, începe și în acest an mai devreme. Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, iar primarul Narcis Petre Remetea anunță că terasele cu mititei și alte bunătăți vor funcționa încă din weekend.

„Așa cum știți, în fiecare an pe data de 15 august, orașul nostru îmbracă haine de mare sărbătoare și anume «Adormirea Maicii Domnului», iar cu acest prilej, «Bâlciul de Sfânta Maria Mare». Având în vedere că în acest an o să avem parte de un weekend prelungit, vă așteptăm în număr cât mai mare începând de vineri seara, 11 august, și până pe 15 august, pentru că terasele și comercianții vor funcționa”, a precizat primarul Remetea.

În zilele de 14 și 15 august are loc Festivalul-concurs al cântecului, jocului și portului popular gorjenesc. 

„În acest an vom organiza parada portului popular, în data de 15 august, orele 09.00, cu plecare din centrul orașului până la scena din pădurea Șarșori, așadar, vă așteptăm să vă alăturați acestei parade, îmbrăcați în costume populare”, a mai precizat primarul din Tismana.

Nu au fost uitați nici tinerii, pentru care vor fi organizate în serile de sâmbătă, duminică și luni, seri de tip disco party cu DJ renumiți.

Vizualizări: 1,797

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: